Workshop Day: 3 juni 2024

De dag voor Experts Live Netherlands organiseren we dit jaar deep-dive workshops in samenwerking met Azure APE en Dutch Security Meetup. Op maandag 3 juni kun je in Nieuwegein de workshop van jouw keuze volgen in 1 van de trainingsruimtes die Vijfhart IT-opleidingen beschikbaar stelt voor deze dag!

De hele dag volg je een programma van jouw favoriete onderwerp (Azure Platform of Security) en lunch je op de locatie van Experts Live, namelijk IN het totaal vernieuwde NBC Nieuwegein. Tijdens de workshops maak je bovendien kans op geweldige prijzen en komen je hersenen alvast in de “kennis-modus” voor Experts Live de dag erna!

LET OP!
Voor deelname aan de Workshop Day op 3 juni 2024 heb je een apart kaartje nodig. De link om deze te kopen vind je op deze pagina, onder het programma van de verschillende onderwerpen. Toegang tot de workshop day geeft niet automatisch toegang tot Experts Live op 4 juni. Hiervoor heb je een apart kaartje nodig voor Experts Live Netherlands 2024. Het kaartje voor Experts Live Netherlands 2024 op 4 juni 2024 koop je hier.

Hieronder vind je de programma’s van de workshops.

 

Dutch Microsoft Security Meetup   Azure Platform Engineering (APE)

“FROM ZERO TO KQL HERO!”

 

“AZURE LANDINGZONES; WHAT, WHERE AND HOW”

   

08:30 – 09:00 Ontvangst
09:00 – 12:00 KQL Training Deel 1
12:00 – 13:00 Lunch
13:00 – 15:00 KQL Training Deel 2
15:00 – 15:30 Copilot for security
15:30 – 16:00 Kahoot Quizzzzz

  08:30 – 09:00 Ontvangst
09:00 – 12:00 Azure Landingzones Deel 1
12:00 – 13:00 Lunch
13:00 – 15:30 Azure Landingzones Deel 2
15:30 – 16:00 Kahoot Quizzzzz

Deze sessie is met name bedoeld voor iedereen die graag met KQL aan de slag zou willen maar nog weinig tot geen ervaring heeft.

Kusto Query Language (KQL) is de taal die je gebruikt om gegevens te verwerken en aan te passen in Microsoft Sentinel.
Of je nu gegevens visualiseert en analyseert, op zoek bent naar dreigingen of je eigen regels en workbooks bouwt, KQL is je betrouwbare metgezel.

Deze sessies worden verzorgd door Jeroen Niesen en Koos Goossens.

 

In deze volledige dag training hoor je alles over Azure Landingzones en dan nog wat meer…

Je leert over de structuren en alle methodes om deze uit te rollen. Naast het aanhoren van de theorie, ga je ook zelf aan de slag om jouw eigen landingzone te perfectioneren. We sluiten de dag af met een quiz met leuke prijzen!

Deze sessies worden verzorgd door Mark Scholman en Robert van Dijk. 

Wat neem je mee? 
– Een laptop [sterk aanbevolen]

  Wat neem je mee? 
– Een laptop [sterk aanbevolen]
– Toegang tot een Azure subscriptie met voldoende privileges om deployments uit te kunnen voeren.
Koop hier jouw kaartje   Koop hier jouw kaartje

 

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze workshops, dus schrijf je snel in!
Deelname aan de workshops is slechts 99 euro exclusief btw maar inclusief lunch en prijzen. Let op! Dit is geen combinatie ticket.
 

HOW TO GET THERE

Met de auto
Vijfhart Training ligt naast het NBC, centraal in Nederland en in de buurt van afritten van de A2, A12 en A27. Vanaf de snelweg ben je binnen 6 minuten bij ons op de locatie. Op de parkeerterrein rondom de locatie kun je gratis je auto parkeren op één van de 1.300 plekken. Er zijn op het parkeerterrein in totaal 25 oplaadpunten beschikbaar voor elektrische auto’s. Plan je route via Google Maps.

Parkeren bij P+R Westraven
In het uitzonderlijke geval dat het parkeerterrein rondom het NBC en Vijfhart Training de volle capaciteit bereikt heeft, kunnen de deelnemers onder andere parkeren bij de P+R Westraven. De P+R is direct gesitueerd naast de snelweg A12 en is eveneens gemakkelijk te bereiken vanaf de A2 en A27. Vanaf daar pak je de tram om na één halte uit te stappen voor de deur van Vijfhart Training.

Duurzaamheidstip! 
Kies voor een duurzame reis en reduceer C02 uitstoot door gebruik te maken van het OV of te carpoolen met collega’s.

Met OV
Centraal gelegen naast het OV en de A2, A12 en A27. Vijfhart training is heel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal station kun je tram 20 of 21 pakken, welke iedere 7 minuten vertrekken. Je stapt na 16 minuten bij halte Zuilenstein uit. Vanaf daar is het nog maar 1 minuut lopen. Plan je route via 9292.

Overnachten in Nieuwegein & Utrecht
Wil je files voorkomen en niks missen van het boordevolle programma op 3 en 4 juni? Wij zetten een aantal mogelijke accommodaties voor je op een rij: 

We zien je graag op maandag 3 juni in Nieuwegein!