Locatie Experts Live Netherlands 2024

In de afgelopen 10 jaar hebben we verschillende locaties aangedaan. Twee edities bij De Witte Bergen (Eemnes) daarna Hart van Holland (Nijkerk), het Figi Theater (Zeist) en meerdere edities in Cinemec (Ede) en drie jaar op rij in 1931 Congrescentrum (Den Bosch.

Tijd voor een nieuwe locatie! Dit jaar vind Experts Live 2024 plaats bij NBC Congrescentrum in Nieuwegein.  

HOW TO GET THERE

Met de auto
Het NBC ligt centraal in Nederland nabij de A2, A12 en A27. Vanaf de snelweg ben je binnen 6 minuten bij ons op de locatie. Op de parkeerterrein rondom onze locatie kun je gratis je auto parkeren op één van de 1.300 plekken. Er zijn op het parkeerterrein in totaal 25 oplaadpunten beschikbaar voor elektrische auto’s. Plan je route via Google Maps.

Werkzaamheden
Vanwege de werkzaamheden aan de Galecopperbrug raden we aan om voor vertrek vananaarbeter.nl te checken. Op de website van de Rijksoverheid kun je direct je reis plannen.

Parkeren bij P+R Westraven
In het uitzonderlijke geval dat het parkeerterrein rondom het NBC zijn volle capaciteit bereikt heeft, kunnen de gasten onder andere parkeren bij de P+R Westraven. De P+R is direct gesitueerd naast de snelweg A12 en is eveneens gemakkelijk te bereiken vanaf de A2 en A27. Vanaf daar pakken gasten de tram om na één halte uit te stappen voor de deur van het NBC.

Duurzaamheidstip! 
Kies voor een duurzame reis en reduceer C02 uitstoot door gebruik te maken van het OV of te carpoolen met collega’s.

Met OV
Centraal gelegen naast het OV en de A2, A12 en A27. NBC Congrescentrum is heel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal station kun je tram 20 of 21 pakken, welke iedere 7 minuten vertrekken. Je stapt na 16 minuten bij halte Zuilenstein uit. Vanaf daar is het nog maar 1 minuut lopen. Plan je route via 9292.

Overnachten in Nieuwegein & Utrecht
Wil je files voorkomen en niks missen van het boordevolle programma op 04 juni? Wij zetten een aantal mogelijke accommodaties voor je op een rij: