Team Nederland

Maarten Goet – Founder Samen met Raymond Comvalius en Gerard Verbrugge ontstond het idee; kennis delen door en voor de community rondom Microsoft technologie. De naam Experts Live – werktitel MVP live – was geboren en het eerste kennisevent een feit. Een klein event (60 man) in de Witte Bergen, Eemnes in november 2009. Nu meer dan 10 jaar later is Experts Live een wereldwijd community platform rondom Microsoft-technologie en actief in 4+ continenten, 15+ landen en bereikt meer dan 10.000 experts. Maarten is MVP en Microsoft Regional Director en deelt op grote events als Microsoft Ignite, Inspire en vele anderen zijn kennis.

Linkedin | X | Blog

Bert Wolters – Chairman  Bert Wolters (aka AzureMan) is een zelfstandige Consultant, Solution Architect en Trainer op het gebied van Microsoft Cloud (Infrastructuren) en Security. Zijn primaire focus ligt op de publieke cloud van Microsoft, Microsoft Azure en Azure Stack. Bert is sinds 2010 een door Microsoft gecertificeerd trainer, vanaf 2016 Microsoft MVP en voorzitter van Stichting Experts Live. Hij deelt zijn kennis op zijn  blog AzureMan.

Linkedin | X | Blog

Kenneth van Surksum – Program Team Als Managing Consultant werkt Kenneth bij ITgration. Een organisatie gespecialiseerd in manageability van IT met behulp van Microsoft technologie. Daarnaast is Kenneth mede-oprichter en bestuurslid van de Workplace Ninja User Group Netherlands. Kenneth zet zich naast zijn werk en andere community activiteiten in voor Experts Live. Ook hij is betrokken sinds het eerste event in Eemnes in 2009. Hij neemt hij al jaren de rol van speaker manager op zich samen met Erik Loef.

Linkedin | X | Blog

 

Jeroen Niesen – Techniek Naast zijn day-to-day job bij Wortell ondersteunt hij al sinds 2018 Experts Live. Jeroen helpt bij produceren van video en regelt de techniek. 

Linkedin | X | Blog

Wouter Visser – Merchandise In 2022 versterkte Wouter het team en zorgt sindsdien voor alle merchandise van Experts Live. 

Linkedin | X

Engin Soysal – Social Media In 2024 is Engin het team komen versterken en houdt al onze volgers op de hoogte van het event middels al onze social media accounts. 

 Linkedin | X

Kim de Groot – Branding Al enkele jaren ondersteunt Kim het team. Zij helpt bij branding, content creatie en maken en produceren van video’s. 

 Linkedin 

Brenda Kager – Treasurer & Event Manager  In de afgelopen 10+ jaar heeft Brenda gewerkt als Marketing & Event professional in de IT. In 2009, bij het eerst Experts Live event, was Brenda al in een organiserende rol nauw betrokken. In de jaren die volgde bouwde Brenda samen met Maarten aan het merk en organiseerde tal van succesvolle events in Nederland. Bij Stichting Experts Live vervult zijn de Event Manager rol en is penningmeester. Naast Experts Live helpt zij met Équipe Events organisaties in binnen-en buitenland met het organiseren van events en beursdeelnames.

Linkedin | X

Femke Cornellissen – Program Team Femke is in 2022 toegevoegd bij het team. Femke is Technical Evangelist bij Wortell, een Microsoft partner. Naast haar baan besteed zij tijd aan Dutch Women in Tech en het delen van mijn kennis op verschillende vlakken. Een Microsoft Community fan in hart en nieren! Bij Experts Live in het program team is haar focus diversiteit en inclusiviteit. 

Linkedin | X | Blog

Erik Loef – Program Team Erik is de CTO van Proxsys. Proxsys is een all-in IT service provider, die een complete veilig digitale werkplek faciliteert waarin niks aan het toeval wordt overgelaten door alles in eigen beheer te houden. Naast Proxsys is Erik samen met o.a. Kenneth bestuurslid van de Workplace Ninja User Group Netherlands. Betrokken bij Experts Live sinds 2013. Afgelopen drie jaar betrokken als Speaker Manager bij Experts Live en mede-organisator van het eerste Nederlandse Experts Live Café . In 2018 kreeg Erik de MVP titel vanuit Microsoft.

Linkedin | X | Blog

Ellen van Meurs – Program Team In de rol van Data Security Specialist werkt Ellen bij Microsoft Nederland. Bij Experts Live is Ellen in 2023 de groep komen versterken. 

Linkedin | X

Jeroen Burgerhout – Techniek In 2023 is Jeroen het team komen versterken. Samen met onze “andere” Jeroen 😉 helpt hij met de techniek. Maar ondersteunt ook bij Experts Live Radio. 

Linkedin | X

Frans Oudendorp – Radio Frans helpt als zelfstandig Consultant, Architect en Microsoft Trainer organisaties rondom de Moderne Werkplek en Cyber Security. Al een aantal jaren zet Frans zich in als vrijwilliger bij Experts Live, waar hij de organisatie en de IT helpt organiseren. Hij is ook de initiatiefnemer van de Experts Live Podcast, die in 2023 dankzij zijn enthousiasme is getransformeerd tot Experts Live Radio. Frans zorgt voor alle faciliteiten waarmee de luisteraars van thuis naar het evenement en weer terug worden gebracht. Hierdoor hoeven ze niets te missen, want samen met zijn collega’s brengt hij ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, interviews, nieuwtjes en tips.

 Linkedin | X

HEB JIJ OOK PASSIE VOOR MICROSOFT TECHNOLOGIE?

En lijkt het je leuk om aan een (internationaal) community mee te bouwen? Bij Experts Live zoeken we Microsoft community leden die graag helpen. Neem contact met ons op. We kijken graag wat we voor elkaar kunnen betekenen.