Meet our program panel 2024

Nu de Call for Sessions is gesloten gaat ons program team aan de slag met het samenstellen van het programma. Sprekers uit de community hebben massaal sessies ingediend. Méér dan 500 sessies heeft het program panel voor haar kiezen. Een behoorlijke klus om daar keuzes in te maken. Al veel jaren ligt het programma in handen van Kenneth van Surksum, Erik Loef en Femke Cornelissen.

Ons program panel, een gezelschap van bezoekers en community experts die meerdere edities van Experts Live Nederland bezocht hebben, zijn verantwoordelijk om de beste sessies voor jou te selecteren. Maak hier kennis met ons program panel die alle inzendingen beoordelen: Bert Wolters, Harm Veenstra. Rex de Koning, Cor den Boer, Stacy Cashmore, Jeroen Burgerhout, Esther Barthel, Ellen van Meurs. Barbara Forbes. Janneke Spiekerman en Erik van den Brink. 

Over enkele weken maken we de eerste sprekers en sessies bekend! Volg onze socials en mis geen update!

Experts Live
Stichting Experts Live is een non-profit organisatie gevestigd in Nederland die als missie heeft om “het delen van kennis en ervaring over Microsoft technologieën wereldwijd mogelijk te maken”.

Sinds 2009 organiseert Experts Live in Nederland elk jaar een grootschalig evenement voor Microsoft gebruikers. Wat startte met 60 deelnemers en 2 sprekers is inmiddels uitgegroeid tot een evenement met 1.500 deelnemers, 90+ sprekers en 75 breakoutsessies op één dag.