FAQ

Wat voor type event is Experts Live Netherlands?
Experts Live Netherlands is het kennis & community event rondom Microsoft technologie. Het omvat een veelzijdig programma met twaalf parallelle tracks, meer dan 65 break-out sessies, een keynote, closing note en méér. Alles over Microsoft! Lees hier meer. 

Waaruit bestaat mijn ticket? 
Heel vele technisch inhoudelijke sessies (65+) variërend van level 200 tot 400. De conferentie is zo opgezet dat je tussen de sessies door de sprekers direct kan benaderen om vragen te stellen. In een dag kun je jezelf helemaal opfrissen rondom de verschillende thema’s zoals Azure, Security, AI, M365, Co-Pilot en veel meer. In de ticketprijs is koffie, thee, fris, lunch, snacks, parkeren en een netwerkborrel inbegrepen. Tijdens de verschillende breaks kun je connecten met al je peers en tijdens de borrel maak je kans op mooie prijzen! 

Wat kost een ticket?
In de Early Bird (vanaf 1 februari) zijn er 250 tickets beschikbaar voor € 119,-. Daarna gaat de reguliere ticketverkoop van start en kost een ticket € 129,-.  

Is mijn ticket overdraagbaar?
Ja, als jezelf verhinderd bent kun je je ticket overdragen en op iemand anders zijn naam zetten. De naam van de tickethouder kun je zelf aanpassen tot twee dagen voor het event. 

Ik heb een beperking, is dit event toegankelijk voor mij?
Jazeker! Heb je een allergie, (medische) dieetwensen of toegangelijkheidswensen? Geef dit door tijdens het registratieproces. Indien nodig nemen wij contact met je op.

Voor wie is Experts Live Netherlands interessant?
Experts Live Netherlands is een technische conferentie en voor iedereen met een passie voor Microsoft technologie interessant. Beheerders, engineers, architecten, technische projectmanagers, CTO’s, IT-managers en vele andere technisch georiënteerde functies die zich in hun day-to-day job bezig houden met Microsoft technologie. Ben je minder technisch georiënteerd? Ook dan kan het interessant zijn. Tijdens de sessies krijg je uitgebreid inzicht in de functionaliteiten van Microsoft producten en dit brengt jou wellicht tot nieuwe inzichten. Je kunt contact leggen met onze partners en experts uit de community.

Ik was er 2023 ook bij. Wat is er anders dit jaar?
Allereerst natuurlijk de locatie ;-). Dit keer hebben we gekozen voor een locatie centraal in Nederland, namelijk NBC Congrescentrum in Nieuwegein.  En de content zal natuurlijk nieuw zijn. De vorm zal wellicht iets veranderen en ook in de netwerk momenten hebben we aantal aanpassingen. Daarover snel meer! 

Wat maakt Experts Live Netherlands een community conferentie?
De community zijn wij. Dat ben jij. Experts Live Netherlands wordt gedreven door mensen uit de Microsoft community en heeft geen commercieel belang. De content wordt aangedragen door nationale-en internationale community experts en het programma samengesteld door een program panel. Ook alle leden van het program panel zijn zeer betrokken binnen de Microsoft community. Tijdens Experts Live Netherlands zul je geen commerciële content vinden. Alles draait om technische deepdives rondom (nieuwe) Microsoft technologie. De meeste sessies zijn level 300-400.

Worden de sessies opgenomen zodat ik die achteraf kan terugkijken?
Helaas is het antwoord ‘nee’. Los van het feit dat het voor ons als community conferentie te kostbaar is om sessies op te nemen willen we graag dat iedereen in-person deelneemt. En niet virtueel. Experts Live Netherlands gaat om kennis opdoen, delen en waardevolle connecties maken. Dit gebeurt offline. Heb je een vraagstuk? Stel ze gerust aan een van de sprekers of experts die rondlopen op 04 juni. Zij helpen je graag (een stapje) verder.

In welke taal zijn de sessies?
Onze internationale sprekers zullen hun sessie in het Engels verzorgen. Sprekers die uit Nederland komen verzorgen sessies in het Nederlands. Dit vind je terug in de lijst met alle sessies die worden gegeven op 4 juni (binnenkort online).

Wat kan ik verwachten op de partner hub?
Hier vind je al onze community partners die het mede mogelijk maken dat wij deze conferentie kunnen organiseren. Dankzij onze partners kunnen wij de ticketprijs behapbaar houden voor ieders portemonnee. Wij zijn dan ook enorm trots dat al deze organisaties zich willen verbinden en bijdragen aan de community. Loop bij ze langs om te vragen welke dienst of product zij aanbieden. Wellicht kunnen zij jou helpen met een vraagstuk dat speelt binnen jouw organisatie.

Is er ook ruimte voor fun?
Jazeker! Op onze Partner Hub zijn er verschillende sponsoren die wat leuks voor je in petto hebben.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel ze gerust via de organisatie. We vullen graag deze lijst aan om zo een compleet mogelijk beeld te geven.