Dell Technologies biedt een breed scala aan geavanceerde technologische oplossingen, variërend van computers en servers tot storage en IT-infrastructuur. Het bedrijf blijft vooroplopen in opkomende technologieën, zoals cloud computing en kunstmatige intelligentie, terwijl het zich inzet voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hierdoor speelt Dell Technologies een cruciale rol in het vormgeven van de digitale toekomst wereldwijd.

De band tussen Dell en Microsoft is veelzijdig. Dell en Microsoft werken van oudsher nauw samen, waarbij Dell een belangrijke OEM-partner (Original Equipment Manufacturer) is voor de softwareproducten van Microsoft. De computers van Dell zijn vaak vooraf geïnstalleerd met Windows-besturingssystemen van Microsoft en de twee bedrijven hebben samengewerkt aan verschillende initiatieven. Microsoft en Dell hebben samengewerkt op het gebied van cloudinfrastructuur, hybride cloudoplossingen en integratie met Microsoft Azure-diensten.

De relatie tussen Dell Technologies en Microsoft bestaat uit een langdurig partnerschap in het leveren van hardware- en softwareoplossingen, waarbij de samenwerking zich uitstrekt tot gebieden als cloud computing en enterprise services.

Adres

Transformatorweg 38-72, Amsterdam

Website