Call for sessions

In onze voortdurende missie om kennis en ervaringen rondom Microsoft-technologieën wereldwijd te delen organiseert Experts Live dit jaar weer een kennisevent in juni 2019!

Door de jaren heen is Experts Live Netherlands uitgegroeid tot een conferentie met meer dan 1000+ bezoekers, 60+ breakoutsessies, 8+ tracks en een keynote.

Dien je sessie in, klik hier

Experts Live is op zoek naar briljante community experts en sprekers die diepgaande (technische) sessies willen geven over Microsoft 365, Azure, Datacenter Management, Security, Data Management , DevOps & Automation, Collaboration en Virtual Reality (IoT/AI/BI/HoloLens).

Ben jij die expert die deze kennis wil delen op het podium van Experts Live? Dan nodigen we je van harte uit om jouw sessie voorstel in te dienen. De duur van de sessie is één uur en is bij voorkeur technisch (level 300) tot diep-technisch (level 400). Sessies waarin meerdere producten gezamenlijk aan bod komen hebben sterk de voorkeur.

Het sessievoorstel kan worden ingediend onderstaande link. Deze moet ingestuurd zijn vóór 15 januari 2019. Je kunt meerdere sessies indienen maar gebruik één formulier per sessievoorstel. De programmacommissie, bestaande uit leden vanuit de community, beoordelen gezamenlijk de inzendingen en geven uiterlijk 31 januari een reactie of je uitgenodigd wordt als spreker. Vroege inzendingen zullen ruim voor deze datum worden aangekondigd, dus wacht niet tot het laatste moment!

Met het indienen van een sessie verbind je je aan het volgende:

  • Jouw draft presentatie stuur je uiterlijk 4 weken voor het event naar de speaker managers
  • Jouw final presentatie stuur je uiterlijk 2 weken voor het event naar de speaker managers
  • Ben je nog niet in de gelegenheid geweest jouw presentatie skills naar de next level te brengen? Dan is een deelname aan onze speaker workshop een verplicht onderdeel. Niet in de gelegenheid deel te nemen? Dan verzoeken we je vriendelijk om een video presentatie in te sturen
  • Onze bezoekers komen voor (diep)technische kennissessies. Commerciële content is niet toegestaan

We vragen een hoop van onze sprekers! What’s in it for you:

  • De mogelijkheid om je kennis te delen met de Microsoft community
  • Eén dag leren, delen en waardevolle contacten maken met best van het best uit de Microsoft community
  • Deelnemen aan het speaker dinner de avond voor het event
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan deze conferentie met nationale en internationale sprekers, bezoekers, sponsoren en organisatie

Een vraag? Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar: organisatie@expertslive.nl.