Super thrilled to be back ‘live’! Experts Live NL komt terug in 2022

Op 11 maart 2020 waren we helaas genoodzaakt om het 2020 evenement te cancellen; de reden hiervan is bij iedereen bekend ;-). Maar, we hebben goed nieuws! Achter de schermen is Stichting Experts Live NL druk bezig met de voorbereidingen voor een in-person event in het najaar van 2022. 

De locatie en het programma etc. moet nog vorm krijgen maar daar wordt druk aan gewerkt. De datum kun je alvast met pen in de agenda zetten; vrijdag 30 september 2022 vindt de 10de editie plaats van Experts Live NL. Wij kijken er ontzettend naar uit iedereen weer ‘live’ te zien en zullen snel de website updaten met meer informatie.   

Zonder onze partners & sponsoren kan dit evenement niet georganiseerd worden. Wil je hierover geïnformeerd worden? Stuur een e-mail naar: brenda.kager@expertslive.org. 

Over Experts Live

Experts Live is een internationaal, onafhankelijk platform voor de IT Pro en DevOps community rondom Microsoft-oplossingen. Elk jaar organiseert Experts Live het gelijknamige, grootschalige kennisevent dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste Microsoft community event van de Benelux. Ruim 1200 bezoekers, nationale Microsoft-grootheden en internationale community experts komen samen en delen hun kennis en expertise.

“Als Experts Live organiseren wij dit in-person event nu voor de 10de keer. De bezoekersaantallen groeien jaar na jaar. Het is mooi om te zien dat de Nederlandse Microsoft community zó aanwezig is als het gaat om internationale kennisdeling” vindt event organisator Brenda Kager.

Door de jaren heen hebben bekende sprekers en MVP’s zich verbonden aan dit event. “Een groot aantal Microsoft partners en sponsoren maakt Experts Live mogelijk. Zij vormen het fundament van het platform. Door hun verbondenheid aan het event is Experts Live een internationaal succes geworden”, aldus Bert Wolters MVP en voorzitter

Oprichter van het Experts Live platform, MVP en Microsoft Regional Director, Maarten Goet “Het is duidelijk. Het kennisplatform groeit internationaal. Mensen raken wereldwijd steeds meer betrokken bij het delen van de kennis, expertise en best practices die ze hebben vergaard. Simpelweg omdat iedereen daarvan profiteert. Het is een win-win situatie.”