Bescherm je mailflow!

Description
In deze sessie zal Dave Stork belangrijke technieken en strategieën behandelen die de inkomende en uitgaande mailflow van uw organisatie beschermen. Onderwerpen die voorbij zullen komen:

-het implementeren van SPF, DKIM en DMARC om spoofing tegen te gaan.
-omgaan met mail subdomeinen, forwarding en mail vanuit andere SaaS-diensten.
-ervoor te zorgen dat het mail transport zo veilig mogelijk is met TLS, DANE en MTA-STS.
-het filteren van inkomende mail en de beste tips.
-hoe men erachter komt waarom bepaalde mail wel of niet is gefilterd.

Deze sessie zal ook de nadelen en uitdagingen bespreken die men gegarandeerd zal tegenkomen en daarbij zullen ervaringen van de spreker worden gedeeld. De focus ligt voornamelijk bij Microsoft 365, maar bijna alles geld ook voor overige platformen.

Het doel is om uw mailflow infrastructuur snel naar een hoger en veiliger niveau te krijgen en is ideaal om een duidelijk overzicht te krijgen van de belangrijkste zaken om uw IT-omgeving en uw merk te beschermen.

Notes and comments
Ik was eigenlijk niet van plan deze sessie in te dienen, maar toen merkte ik dat een mail van jullie in mijn spambak terecht is gekomen. Bij nader onderzoek zag ik dat jullie Mailchimp nog niet optimaal hebben ingericht (geen DMARC), dus blijkt toch nog relevant 😉
Auth results:
spf=pass (sender IP is 148.105.10.46) smtp.mailfrom=mail46.sea172.mcdlv.net; dkim=pass (signature was verified) header.d=mailchimpapp.net;dmarc=none action=none header.from=expertslive.nl;

What will visitors learn ?
Het belang van een dergelijke configuratie, de vaak vergeten randzaken en uitdagingen waar men mee te maken heeft en een praktische “roadmap” om deze uitdagingen aan te pakken.

Zet deze sessie in je agenda

Bestel direct kaarten

€ 50 Extreme Early Bird
Bestel nu
€ 60 Early Bird
Bestel nu
€ 75 Standaard Ticket
Bestel nu