XCES
XCES
 • Adres

  Fokkerstraat 22a, Veenendaal, NL
 • Telefoon

  +31 (0) 318 559 370
 • E-mail

  sales@xces.nl
 • Website

  www.xces.nl

XCES is de specialist in inkoop, verkoop en verhuur van nieuwe en remarketed IT-hardware: van actuele tot end-of-life producten. We leveren server, netwerk en storage-configuraties, opties & spare parts van de belangrijke A-merken zoals HPE, NetApp en Cisco.

We zijn officieel distributeur van DataON voor Hyper-Converged Cluster-in-a-Box; compute power en storage services in een all-in-one appliance. Deze samengestelde en eenvoudig te beheren toepassing biedt prestatie, schaalbaarheid en eenvoud, en is ideaal voor een scale-out file server oplossing op basis van Windows Server Storage Spaces en gecertificeerde JBOD storage technologie.

Daarnaast levert XCES ook de DataON S2D-3000 Hyper-Converged Cluster Appliances voor Windows Server 2016 Storage Spaces Direct (S2D) toepassing.

We bieden met deze oplossingen opslag met behulp van Software Defined Storage (SDS), gebaseerd op Microsoft Storage Spaces en ontworpen voor o.a. Hyper-V, Exchange, SQL en Microsoft Azure-ready. Omgevingen waar de prijs per terabyte per maand een steeds belangrijker motief wordt.