QSight IT
QSight IT
 •  

  Adres

  Delftechpark 35-37, Delft
 •  

  Telefoon

  +31 15 888 04 44
 •  

  E-mail

  info@qsight.nl
 •  

  Website

  www.qsight.nl

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse IT specialist op het gebied van (cyber)security issues, storage en kostenbesparende netwerkoplossingen.

QSight IT is een 100% Nederlands IT bedrijf met absolute focus op networking, cloud, security & risico management. Organisaties uit de sectoren Cure & Care, Finance, Public, Manufacturing en Business Services behoren tot de klantenkring van QSight IT. Het aanbod omvat, naast het leveren en integreren van IT technologie, ook een compleet scala aan proactieve consultancy, support- en beheerdiensten. QSight IT heeft partnerships op strategisch niveau met partijen als Cisco, Check Point, F5 Networks en Microsoft.

QSight IT beschikt over een Security Operations Center (SOC) en een Network Operations Center (NOC), strategisch verspreid over meerdere locaties en 24/7 bemand. Onze teams van security- en netwerkprofessionals gebruiken technieken zoals Big Data, Machine Learning en Artificial Intelligence om cyberdreigingen vroegtijdig op te merken, af te wenden en IT kostenefficiënt te managen.

Daarnaast helpt QSight IT organisaties te voldoen aan wet- en regelgeving en normenkaders zoals ISO 27001, NEN 7510, COBIT en Logius. Met een vooruitziende blik realiseert QSight IT complexe projecten. Door te onderzoeken, te verkennen en een gidsende functie in te nemen begeleidt QSight IT haar klanten naar een omgeving waarin IT de business ondersteunt en security gewaarborgd is.