Alles wat je wilt weten over jouw bezoek aan Experts Live Netherlands!

Jouw ticket is binnen of bijna binnen! Fantastisch dat je aanwezig bent bij het Microsoft IT community event van het jaar. Al onze partners en sprekers kijken uit naar jouw komst. Voordat het zover is lees onderstaande nog even goed door. Alle belangrijke informatie rondom jouw deelname aan Experts Live Netherlands op 30 september lees je hier.

Jouw badge & ticket
Jouw ticket hoef je NIET te printen. Bij de registratiebalie kun je je aanmelden en wordt er ter plekke een badge voor je geprint op naam van je registratie. Download de Yellenge app en log in (zie mix and match: schedule builder). 

Adres voor je navigatie
1931 Congrescentrum | Oude Engelenseweg 1 | ‘s-Hertogenbosch

De plek voor je auto
Bij 1931 Congrescentrum kun je voor de deur parkeren. Met de parkeerplekken van de Brabanthallen erbij is er ruimte voor 4000 auto’s. Een dagkaart parkeren kost bij 1931 Congrescentrum € 8,- (pin-only). 

OV 
1931 bevindt zich op ongeveer 10 minuten loopafstand van Centraal Station ‟s-Hertogenbosch. Je dient daarbij de stationsuitgang Paleiskwartier/Brabanthallen te nemen en het bord “Brabanthallen” te volgen. Na ongeveer 9 minuten zie je op het kruispunt de toren van 1931 Congrescentrum Brabanthallen. Onderaan deze toren bevindt zich de hoofdentree van 1931.

Ophalen badge
De registratie- en informatiebalie is vanaf 07.30 uur toegankelijk via de hoofdentree. Onze Partner Hub bevindt zich op de begane grond achter de registratiebalie. De eerste sessies starten om 08:00 uur. 

Opening & keynote
We starten om stipt 09.00 uur met de plenaire sessie. Een welcome note door Maarten Goet. Daarna start de  keynote met Security & Privacy expert Mikko Hypponen. 

Mix and match: schedule builder
Wil je het maximale uit deze dag halen? Bekijk vooraf het programma en bepaal je schema van tevoren via de Yellenge App. Hierin vind je allerlei relevante informatie zoals jouw persoonlijke programma, de sprekers, de locatie, evaluatie en nog veel meer. Download deze in jouw App store. Enkele dagen voor het event start krijg je een persoonlijk instructies per e-mail hoe in te loggen. 

Tweets & posts
De hastag die je op 30 september gebruikt op social media is #ExpertsLiveNL. Volg ons op Twitter, Instagram en LinkedIn en mis onze updates niet! Ook jouw vragen rondom je deelname kun je via Twitter stellen.

Award & raffle show 
Om 16.30 uur komen we plenaire samen voor de grote raffle show die mede mogelijk wordt gemaakt door onze Ultimate sponsoren. Er is veel te winnen… Om 17.00 uur start onze vrijmibo op de Partner Hub. 

Hoe zien de learning paths eruit?
We hebben binnen een aantal thema’s learning paths gecreëerd. Hierbij hopen we bij te dragen aan een stuk educatie. Rondom deze thema’s kun je gedurende de dag sessies volgen die je qua kennis naar een next level brengen. De learning path komen online in de Yellenge App. 

Ik ben helaas verhinderd. Kan ik mijn ticket overdragen?
Ja hoor, geen probleem. Tot 3 dagen voor het event kun je de naam van het ticket kosteloos wijzigen in je registratie. Zorg dat voornaam, achternaam, bedrijfsnaam wordt aangepast van degene aan wie je het ticket overdraagt.

Vragen? 
Stuur een e-mail naar organisatie@expertslive.nl. Wij proberen zo snel mogelijk te reageren. 

Tot 30 september!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.